SMN Thuiszorg

Tachtig procent van de cliënten van S.M.N. Thuiszorg (opgericht in 2005) komen uit Amsterdam Zuidoost. Zowel de zorgvraag, problematiek en achtergrond van de cliënten van S.M.N. Thuiszorg zijn erg divers. Het gaat om jong en oud, mannen en vrouwen met verschillende nationaliteiten, religieuze en culturele achtergronden.

Toch hebben de cliënten ook overeenkomsten. Zoals de kwetsbare positie waarin ze verkeren vanwege hun somatische of sociale beperking. S.M.N. Thuiszorg wil met het bieden van de juiste zorg en ondersteuning de positie van hun cliënten verbeteren. Omdat het een vrij kleine organisatie is, kunnen ze goed inspelen op de zorgvraag en behoefte van de cliënt. ‘We brengen naast professionele zorg een stukje warmte en menselijkheid.’

Het dienstenaanbod van SMN Thuiszorg

S.M.N. Thuiszorg te Amsterdam Zuidoost biedt thuiszorgdiensten als:

  • Huishoudelijke- en persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Verslavingszorg
  • Slaap- en waakdiensten
  • Individuele- en groepsbegeleiding

Dagbesteding voor ouderen

De groepsbegeleiding is in de vorm van dagbesteding waar activiteiten worden aangeboden als koken, computervaardigheden, handenarbeid, gymnastiek en spelletjes onder leiding van bekwaam personeel. Een groep bestaat uit circa 10 deelnemers.

In beweging blijven, is heel gezond. Vandaar dat S.M.N. thuiszorg het bewegingsprogramma ’55+ fit’ heeft ontwikkelt waaraan senioren uit de H-buurt in Amsterdam Zuidoost gratis kunnen deelnemen.

Mantelzorgers ontzorgen

S.M.N. Thuiszorg heeft door jaren ervaring een schat aan kennis op gebied van thuiszorg. Ook weet S.M.N. Thuiszorg als geen ander hoe zwaar het zorg verlenen kan zijn voor mantelzorgers. Hierom biedt zij informatie en hulp voor mantelzorgers.

Info SMN Thuiszorg

SMN Thuiszorg Amsterdam zuidoost
Bijlmerdreef 121 – 123 Amsterdam Zuidoost
Telefoon: 020 691 22 27/ 06 – 417 582 73
E-mail: info@smnthuiszorg.nl
Website: www.smnthuiszorg.nl