Dagactiviteitencentrum Het Vestzak

Het Vestzak, gevestigd in het Evean Henriëtte Roland Holst, biedt ondersteuning en activiteiten aan ouderen in Amsterdam Zuidoost. Bezoekers van Het Vestzak kunnen naast de dagactiviteiten ook gebruik maken van de voorzieningen die het zorgcentrum biedt.

dagbesteding Het Vestzak Henriette Roland Holst

In het zorgcentrum is er ook een kapper, een pedicure, een fysiotherapeut, een bibliotheek, een winkel en een restaurant. De activiteiten worden gehouden in een ruimte ingericht als huiskamer met daaraan grenzend een tuin.

De mogelijkheden:

 • Op de koffie
  U kunt de hele dag binnenlopen voor koffie en thee of voor een praatje. Ook kunt u uw eigen hobby hier uitvoeren.
 • Groepsactiviteiten
  Er worden allerlei dagelijkse activiteiten georganiseerd zoals: een kookcursus, beweging en spel, een gespreksgroep, een bezoek aan de markt, een borrelmiddag, een tekencursus, een bloemschikcursus, tuinieren en nog veel meer. U kunt zich voor de groepsactiviteiten inschrijven.
 • Uw hobby overdragen
  Heeft u zelf een hobby? Lijkt het u leuk om uw hobby aan anderen te leren? De medewerkers helpen u graag bij het opzetten van een eigen activiteit bij Het Vestzak.
 • Dagjes erop uit
  Maandelijks worden er gezamenlijke uitstapjes georganiseerd.
 • Samen lunchen
  Voor een klein bedrag kunt u deelnemen aan een gezamenlijke lunch.

Het Vestzak in buurthuis De Bonte Kraai

Het Vestzak biedt ook een huiskamer voor oudere mensen in buurthuis De Bonte Kraai in Zuidoost. Elke maandag van 10.00 – 14.00 uur wordt er met een kleine groep gezamenlijk een warme maaltijd bereid. Er is ook mogelijkheid om een spelletje te doen of de krant te lezen.

Contact Het Vestzak

Kortvoort 100
1104 NB Amsterdam Zuidoost
Telefoon: 020 – 600 49 67
Website: Het Vestzak

Buurthuis De Bonte Kraai

Kraaiennest 68
1104 CD Amsterdam Zuidoost
Telefoon: 020 – 30 30 920