KCMO conferentie ” Cultuursensitief werken in de ouderenzorg”

Gratis aanmelden via deze link of stuur een e-mail naar v.tillema@madizo.nl.
Wanneer: dinsdag 26 april
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Anand Joti, Mijehof 7A, Holendrecht Amsterdam Zuidoost
Voor wie: zorgverleners, professionals en belangstellenden

Sprekers:
Wendela Gronthoud (CABO): naar biografie.
Astrid van Ketel (Age Friendly City): naar biografie.
Jennifer van den Broeke (Pharos): naar biografie.
Audley Gerard (GGZ Psy-Portaal Transculturele hulpverlening): naar biografie

Ouderen van niet-westerse afkomst hebben specifieke behoeften die de kwaliteit van leven bepalen en ervoor zorgen prettig oud te worden. Kennis van onder andere cultuur, eetgewoonten, geloof, communicatie en omgangsvormen zijn belangrijke factoren in een cultuursensitieve aanpak van zorg, wonen en welzijn voor ouderen. KCMO organiseert op dinsdag 26 april de conferentie “Cultuursensitief werken in de ouderenzorg” van 13.00 tot 17.00 uur in Anand Joti, Mijehof 7A in Holendrecht

Op 26 april staat het onderwerp interculturele communicatie in de ouderenzorg centraal. Welke factoren zijn van invloed op een soepele communicatie tussen de zorgvrager en zorgverlener? Wat zijn de resultaten van recente onderzoeken op dit gebied? KCMO heeft voor u een boeiend programma opgesteld met leerzame workshops en professionele sprekers: Wendela Gronthoud (CABO),Jennifer van den Broeke (Pharos), Audley Gerard ( GGZ Psy-Portaal Transculturele hulpverlening ) en Astrid van Ketel (Age Friendly City). Meld u aan voor de conferentie op 26 april en ontmoet inspirerende ervaringsdeskundigen uit Zuidoost.

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden kan tot en met woensdag 20 april 2016. U kunt zich eenvoudig aanmelden als deelnemer via deze link of stuur een e-mail naar v.tillema@madizo.nl.

Op deze dag kunt u rekenen op inspirerende sprekers, een goede discussie en leerzame workshops. Enkele dagen voor de conferentie ontvangt u het definitieve programma. Kent u meerdere personen voor wie de conferentie van toepassing is? Nodig ze uit om de conferentie bij te wonen of meld ze direct aan via de link.

Toekomstige activiteiten

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze toekomstige activiteiten en actuele publicaties? Volg KCMO via Facebook en Twitter of meld u aan voor de nieuwsbrief.